Vintagelamper og kreativt genbrug hos VillaMax

I denne afdeling af VillaMax finder du altid kun helt særlige produkter. Mængden af vintagelamper kan variere meget, da det er unikke produkter, som hurtigt bliver solgt. Interesserer du dig for vintagelamper, vil vi derfor opfordre dig til at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi altid lægger lamperne op, så snart vi får dem ind.

Vi elsker selv, når lamper har en historie og har været brugt. Det giver en ekstra charme i hjemmet, og derudover er det rart at tænke på, at vi også i det små bidrager til en grønnere verden, hver gang vi genbruger.

Selve produktet beskriver vi altid så ærligt som muligt i beskrivelsen af lampen, så du altid er klar over eventuelle skrammer eller lignende og får en god oplevelse med din lampe.

Vi sælger altid kun varer, hvor vi selv synes, eventuelle skrammer eller patina er ubetydelige eller som oftest en ekstra gevinst.

Alle vores vintagelamper testes for funktionalitet, og derudover sælges de, som vi har købt dem – altså som brugte varer og uden returret.

Du vil også løbende finde idéer til kreativt genbrug – det kan være brug af andre ting eller materialer til at dekorere eller hænge dine lamper op med. Brug vores DIY-projekter, som du har lyst, og send os altid gerne dine egne idéer eller tanker til, hvordan du kan hacke vores lamper på en ny måde.