FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSRET

Fortrydelsesret og returnering.
Du har mulighed for at fortryde dit køb inden for 14 dage fra modtagelsesdagen.

Du skal altså kontakte os senest 14 dage efter levering til dig.

Skal du returnere en vare til os, skal den være i samme stand som ved levering og emballeres korrekt og forsvarligt i den oprindelige emballage til returfragten. Vi skal kunne sælge varen igen som en ny vare. Er varen således ikke 100% komplet med al tilbehør, al original emballage og beskyttelse, udvendig som indvendig, eller er varen blevet beskadiget, ridset eller lign., så tilbyder vi ikke refundering, hverken hel eller delvis. Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af leverancen. Hvis varen tages i brug, bortfalder din returret.

Du bedes kontakte os via formularen herunder.

Herefter besvarer vi mailen, og fremsender returadressen til dig. Der kan IKKE sendes varer retur til vores administrationsadresse. Sender du varer retur til vores administrationsadresse uden forudgående aftale, vil du blive fratrukket vores fragtomkostninger ved at sende varen videre til den korrekte adresse.

Når den fejlfri vare er modtaget hos os, vil vi refundere dig det fulde betalte fakturabeløb. Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav, så denne type forsendelse vil blive nægtet modtaget og returneret til dig. Du afholder selv omkostningerne til returfragten.

Returvarer