Kobber og messing skaber varme i hjemmet

Find inspiration her til, hvordan du med enkle virkemidler kan skabe en stemningsfuld bolig med masser af varme og lys …

Kobber er et af naturens egne rene grundstoffer, og mennesket har anvendt kobber som materiale i mange sammenhænge i årtusinder.

Måske er det netop det naturlige element i materialet, som vi holder så meget af hos VillaMax, og hvis du læser med her, så får du præsenteret et lille udvalg af vores lamper i kobber som en smagsprøve på vores sortiment, og så må du ellers selv gå på rundtur i vores butik på egen hånd for at finde netop din favoritlampe.

Hvor skal du bruge kobber- og messinglamper i dit hjem?

Både kobber og messing har en fantastisk og naturlig glød, som passer utrolig godt til vores nordiske indretningsstil. Sammen med andre naturlige materialer som fx alle former for træsorter og sten giver det et sammenhængende og harmonisk udtryk. Man kan næsten fornemme, hvordan de naturlige materialer nyder at spille op mod hinanden.

Derfor kunne det være oplagt at bruge kobber og messing i fx et køkken eller på et badeværelse, hvor de fleste af os har elementer af træ og bordplader af enten træ eller sten.

Det har også en rigtig stærk virkning, hvis du bruger en af lamperne omkring sofaen, hvis du har andre naturlige materialer som kurve, uldtæpper, -plaider eller -puder.

Du kan også vælge den mere afdæmpede løsning, hvor du vælger en flot bordlampe, væglampe, gulvlampe eller loftlampe i et andet materiale men med detaljer i messing eller kobber. Dem finder du også mange af hos VillaMax.

Hvor mange kobber- og messinglamper skal du have?

I nogle tilfælde fremmer overdrivelse forståelsen. Det er dog ikke tilfældet her.

Det er selvfølgelig dejligt, hvis du, ligesom os, bliver så forelsket i vores kobberlamper, at du får lyst til at bestille en hel stribe kobberpendler til køkkenbordet eller det lange spisebord. Men vi vil som altid hellere være helt ærlige hos VillaMax og have de gladeste kunder, så derfor vil vi råde dig til at bruge materialet i indretningen som nogle få men stærke virkemidler.

Messing er ofte lidt mere afdæmpet i nuancen, hvor kobber har den flotte skinnende glød, som reflekterer lyset i rummet, også når lampen er slukket. Derfor virker det allerstærkest, hvis man underspiller det lidt i indretningen nogle få steder. Det får det til at træde endnu mere markant frem.

Se hele det store sortiment af kobberlamper her og messinglamper her  eller gå blot på opdagelse i hele vores univers og lad dig inspirere. Rigtig god fornøjelse hos VillaMax.