HANDELSBETINGELSER
Husk altid at læse handelsbetingelser og -vilkår igennem, inden du foretager et køb. På den måde sikrer du dig den bedste oplevelse ved at handle med os. Alle aftaler med os er på dansk, og alle betingelser er iht. gældende dansk købelov. Nedenstående betingelser gælder for samtlige leverancer fra VillaMax.

KONTAKTOPLYSNINGER
VillaMax er udelukkende en online-forretning og ikke en fysisk butik. Al kontakt og korrespondance til os foregår således skriftligt via e-mail eller post.
VillaMax IVS, Københavnsvej 69, 1. tv.
DK-4000 Roskilde
CVR-nr.: 39532107
Telefon: (+45 2616 9015)
E-mail: kontakt@villamax.dk

PRISER OG BETALING
Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv moms. Alle ordrer med en værdi over DKK 499,00 sendes fragtfrit til en GLS PakkeShop efter dit valg, og ordrer under DKK 499,00 vil blive tillagt et fragtbeløb på DKK 49,00. Det vil altid fremgå af din ordre, inden du godkender købet.

Betalingskort
Hos VillaMax kan du betale med MobilePay, Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro og JCB. Beløbet trækkes først fra din konto, når din ordre er afsendt fra os. Du betaler altså aldrig for varer, som ikke er afsendt.

SIKKERHED OG DATABESKYTTELSE
Når du køber en vare hos VillaMax, registrerer du dine betalingsoplysninger. Dine kontooplysninger kontrolleres udelukkende gennem vores aftale med PBS gennem en sikker og krypteret forbindelse kaldet SSL (Secure Socket Layer). VillaMax har på intet tidspunkt adgang til disse oplysninger, og oplysningerne lagres ikke i nogen systemer. Forbrugerlovgivningen har fastsat de gældende bestemmelser om databeskyttelse for at beskytte forbrugerens identitet og privatliv. VillaMax er forpligtet til at overholde disse bestemmelser og data, der identificerer dig personligt som forbruger, vil aldrig blive distribueret videre til en tredjepart. Alle, der handler hos VillaMax, skal være fyldt 18 år. Er du mindreårig, kan du få hjælp af en værge eller en forælder.

BESTILLING OG LEVERING
Vi leverer kun til adresser i Danmark, og det er vores målsætning at levere alle varer så hurtigt som muligt. Er varen på lager, afsendes den omgående. Er varen udsolgt, vil der på din ordrebekræftelse fremgå den forventede leveringstid. Der tages forbehold for, at varen kan blive udsolgt på købstidspunktet, udgå eller forsinkes fra vores leverandører. Skal du bruge varen en bestemt dato, så kontakt os for at høre om mulighederne, og så gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi anvender GLS som transportør, og du modtager altid et Track & Trace-nr. fra os, så du kan følge din forsendelse, indtil den leveres hos dig. Din ordre bliver sendt til din nærmeste GLS PakkeShop, og du har mulighed for selv at vælge denne, når du afgiver din ordre. Når leverancen er leveret og kvitteret for, betragtes ordren som afsluttet. Alle ordrer over DKK 499,00 sendes fragtfrit til pakkeshops. Alle ordrer under DKK 499,00 opkræves et fast beløb på DKK 49,00 til at dække forsendelsesomkostningerne. Ønsker du hjemmelevering kan du bestille dette på ordren mod et tillæg på DKK 75,00.

FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSRET

Fortrydelsesret
Du har mulighed for at fortryde dit køb inden for 14 dage fra modtagelsesdagen, og du skal altid kontakte os, inden du returnerer varen. Vi svarer altid hurtigt.

Skal du returnere en vare til os, skal den være i samme stand som ved levering og emballeres korrekt og forsvarligt i den oprindelige emballage til returfragten. Vi skal kunne sælge varen igen som en ny vare. Er varen ikke 100 % komplet med al tilbehør, al original emballage og beskyttelse, udvendig som indvendig, eller er varen blevet beskadiget, ridset eller lign., så tilbyder vi ikke refundering, hverken hel eller delvis. Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af leverancen. Hvis varen tages i brug, bortfalder din returret.

Du bedes kontakte os inden returneringen ved at sende os en e-mail indeholdende dit ordrenr., navn, adresse og kontaktoplysninger samt oplysning om årsagen til returnering. Du kan benytte formularen her i forbindelse med returnering. Når den fejlfri vare er modtaget hos os, vil vi refundere dig det fulde betalte fakturabeløb. Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav, så denne type forsendelse vil blive nægtet modtaget og returneret til dig. Du afholder selv omkostningerne til returfragten.

Reklamationsret
I henhold til dansk købelov har du 24 måneders reklamationsret gældende fra den dag, du har modtaget en vare. Opdager du en fejl på varen, som var til stede på leveringstidspunktet, skal du omgående kontakte os, så vi kan vurdere, hvordan vi løser problemet for dig på tilfredsstillende vis. Det betyder, at vi enten reparerer varen, ombytter den eller tilbyder refundering eller et nedslag i prisen baseret på vores egen vurdering. Fejlen på varen må ikke skyldes manglende vedligeholdelse, forkert anvendelse, behandling eller brug af varen. Reklamationsretten gælder ikke forventeligt slid eller patina på en vare under almindelig brug. Hvis du modtager en vare, som er beskadiget under transporten, skal du straks efter levering kontakte os, så vi kan kontakte transportøren og få løst problemet med din vare.

DISCLAIMER
VillaMax ønsker altid at give dig en rigtig god oplevelse ved at handle med os. Derfor opdaterer og vedligeholder vi løbende vores hjemmeside for at sikre dig så præcise oplysninger som muligt. Vi tager dog forbehold for, at der på hjemmesiden kan fremstå utilsigtede menneskelige fejl eller oplysninger, fx omkring leveringstider, udsolgte varer, priser m.m., og kan ikke drages til ansvar herfor. 

Se desuden vores persondatapolitik her