Fokus på Focus

en moderne klassiker

Det er tydeligt, at kunderne, ligesom teamet hos VillaMax, elsker vores Focus lamper. I vores blog kan du læse meget mere om Focus serien, som er en komplet lampeserie bestående af bordlamper, gulvlamper, væglamper og pendler i mange varianter, og om hvorfor Focus lamperne er blevet så populære.

Efter vores allerbedste overbevisning er Focus lampen nemlig ved at blive lidt af en klassiker. Og det er der en årsag til.

Men hvad er det egentlig, der skaber en klassisk lampe?

Med ”klassisk lampe” mener vi hos VillaMax, at det er udtryk for en lampe, der har et harmonisk formsprog, et formfuldendt design og en optimal funktionalitet. I dette tilfælde er funktionaliteten at give et godt lys.

Og så skal en klassisk lampe også have en grad af uforgængelighed – en lampe vi, populært sagt, aldrig bliver trætte af at kigge på. Altså et element af noget tidløst. Focus lampen er blevet en lampe, som med dens referencer til de gamle arkitektlamper er en lampe vi vender tilbage til igen og igen, også selvom indretningstendenser i boligen ændrer sig. Den passer ubesværet ind i alle hjem og stilarter. Og den gode nyhed er, at kvaliteten er høj og prisen er til at betale – den kombination kan vi rigtig godt lide hos VillaMax.

Focus lampen fås i mange varianter og mange farver. Den findes også som Focus mini og som den eksklusive Focus VIP.

Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige typer af Focus lamper.

Focus pendel – som køkkenlampe eller spisebordslampe:

Focus pendlen er en lampe med stor anvendelighed. Den findes som den almindelige Focus pendel og i den lidt mindre udgave, Focus mini pendel. Det er lidt forskelligt, hvilke størrelser de forskellige farver findes i, men typisk vil det være med skærm i enten 16 cm, 22 cm eller 30 cm. Focus mini pendlen findes med skærm i dia. 10 cm.

Både Focus og Focus mini er helt oplagte som valg af lampe til køkkenet, hvor man kan opnå en flot effekt med flere pendler ved siden af hinanden og få et fremragende lys.

Derudover vælger mange at bruge den som spisebordslampe, hvor man – afhængig af bordets størrelse naturligvis – også her kan anvende enten én af de store varianter eller flere mindre.

Herunder kan du se de forskellige farvevarianter af Focus pendlen og Focus mini pendlen – klik på billedet for at forstørre det, eller klik under billedet for at komme videre til køb af lampen.

Focus pendel sort
Focus pendel sort fra VillaMax.dk
Focus pendel grå
Focus pendel grå 16 cm fra VillaMax.dk
Focus pendel kobber
Focus pendel kobber fra VillaMax.dk
Focus pendel hvid
Focus pendel hvid 16 cm fra VillaMax.dk
Focus pendel glas
Focus pendel glas 16 cm fra VillaMax.dk
Focus pendel messing
Focus pendel messing 16 cm fra VillaMax.dk
Focus pendel glas/sort
Focus pendel hvid glas og sort fra VillaMax.dk
Focus mini pendel sort
Focus mini pendel sort fra VillaMax.dk
Focus mini pendel hvid
Focus mini pendel hvid fra VillaMax.dk
Focus mini pendel grå
Focus mini pendel grå fra VillaMax.dk
Focus mini pendel kobber
Focus mini pendel glas
Focus mini pendel glas fra VillaMax.dk
Focus mini pendel glas
Focus mini pendel glas fra VillaMax.dk

Focus bordlampe – til stuen, skrivebordet, hjemmekontoret eller børneværelset:

Focus mini bordlampe fås i de traditionelle udgaver sort og hvid og i en sort version med skærm i glas.

De mest oplagte anvendelsesmuligheder er der i hjemmet, hvor du har brug for et målrettet og koncentreret lys. Det vil være meget naturligt at anvende den som skrivebordslampe på dit bord i hjemmekontoret, på børnenes værelse eller endda som læselampe, hvis du har en god lænestol fx ved siden af en kommode, skænk eller reol, hvor lampen kan stå.

Focus VIP bordlampe er den senest tilkomne variant i serien, hvor du – med den stadig velkendte Focus lampeskærm – får et andet design og en lidt anden funktionalitet, da den ekstra stang på lampen giver flere muligheder for justering af lyset. Focus VIP bordlampe findes i en sort variant med hvid skærm i glas.

Herunder kan du se de forskellige varianter af Focus mini bordlampe og Focus VIP bordlampe – klik på billedet for at forstørre det, eller klik under billedet for at komme videre til køb af lampen.

Focus mini bordlampe sort
Focus mini bordlampe sort fra VillaMax
Focus mini bordlampe hvid
Focus mini bordlampe hvid
Focus mini bordlampe glas
Focus mini bordlampe glas
Focus VIP bordlampe sort/glas
Focus bordlampe VIP fra VillaMax

Focus væglampe – til stuen, børneværelset, soveværelset, køkkenet, entréen osv.

Vi holder selv meget af væglamperne i serien, fordi de simpelthen er så nemme at anvende i boligen.

Helt generelt er det vigtigt at bruge forskellige lampetyper rundt omkring i hvert rum i hjemmet for at få det mest optimale og behagelige lys. Nogle lamper kan have en bestemt funktion at løse – det kan være et spot på køkkenbordet, over spisebordet eller en læselampe ved sengen – mens andre lamper kan have en mere bred eller endda dekorativ funktion.

Væglamperne er spændende i den forbindelse, fordi de med deres størrelse er super nemme at placere og både kan løse en bestemt funktion og samtidig kan have den mere dekorative funktion at skabe hygge i rummet.

Der er rigtig mange varianter af netop væglampen, så du altid kan finde din favorit. Overordnet findes de som enten Focus væglampe, Focus mini væglampe eller den lidt større og justerbare Focus VIP væglampe. På væglamperne er der lysdæmper på selve basen, så det rette lys altid kan tilpasses netop dit eller jeres behov. Det gør den også rigtig praktisk og anvendelig som børnelampe. På varianterne mini og VIP er der i stedet tænd/sluk funktion.

Herunder kan du se de forskellige varianter af Focus væglampe, Focus mini væglampe og Focus VIP væglampe – klik på billedet for at forstørre det, eller klik under billedet for at komme videre til køb af lampen.

Focus mini væglampe sort
Focus mini væglampe sort
Focus mini væglampe hvid
Focus mini væglampe hvid fra VillaMax
Focus mini væglampe kobber
Focus mini væglampe kobber fra VillaMax.dk
Focus mini væglampe grå
Foucs mini væglampe grå fra VillaMax
Focus mini væglampe glas/sort
Focus mini væglampe glas fra VillaMax
Focus væglampe sort
Focus væglampe sort fra VillaMax.dk
Focus væglampe hvid
Focus hvid væglampe fra VillaMax.dk
Focus væglampe kobber
Focus væglampe kobber fra VillaMax.dk
Focus væglampe grå
Focus grå væglampe fra VillaMax.dk
Focus væglampe krom
Focus væglampe krom fra VillaMax.dk
Focus væglampe glas
Focus mini væglampe glas fra VillaMax
Focus VIP væglampe
Focus VIP væglampe fra VillaMax

Focus gulvlampe – til stuen eller læsekrogen i børneværelset eller soveværelset:

Focus gulvlampe fås i flere forskellige udgaver og varianter, så her kan du nemt finde netop den gulvlampe, der passer bedst til indretningen i dit hjem og i dit budget. Alle lamperne har den velkendte Focus skærm og kvalitet i belysningen, mens designet af lamperne er forskelligt i deres udtryk.

En Focus gulvlampe anvendes traditionelt ofte i stuen i forbindelse med sofaen eller den gode lænestol, hvor den både tjener som en hyggelig kilde til lys i rummet men også er oplagt at bruge som læselampe med dens målrettede – og ja, fokuserede – lys.

Men har du god plads i soveværelset eller på børneværelset, så kan det også her være en rigtig fin løsning at bruge en gulvlampe ved læsekrogen.

Focus gulvlampe findes i den velkendte buede form i 3 farvevarianter, nemlig grå, sort og krom. Derudover har vi en variant af Focus mini serien i sort med skærm i hvid glas, og endelig har vi Focus VIP gulvlampen, der med sin justerbare stang på lampen giver en ekstra funktionalitet og har et udtryk, som vil passe ind i de fleste hjem.

Herunder kan du se de forskellige varianter af Focus gulvlampe og Focus VIP gulvlampe – klik på billedet for at forstørre det, eller klik under billedet for at komme videre til køb af lampen.